Projektek

Az erő útja

A Triangulum Alapítvány szervezésében a Tanítsunk Magyarországért (TM) programot is támogatva, egyedülálló, interaktív oktatási tér nyílt Budapesten az alsó- és felsőoktatásban tanuló diákok számára.

Hangoskönyvek

Különböző – oktatási céljaink megvalósítását támogató – könyvek hangoskönyv verziójának kiadásán dolgozunk, amelyekkel az év második felében kívánunk megjelenni. Hamarosan további információkkal jelentkezünk külön menüpontban.

Waldorf Educatio

Közös szervezésben az Országos Waldorf Alumnival. A Waldorf Educatio azért indult el, hogy lehetőséget biztosítsunk a végzős waldorfos diákoknak, hogy találkozhassanak már végzett waldorfosokkal, akik már járják Waldorf utáni útjukat, és van tapasztalatuk továbbtanulásról, utazásról, cégalapításról, saját útkeresésről, válságokról, saját motivációk és ötletek kereséséről.

Ítéletalkotás tréning

Napjainkat a gyors és állandó változások mellett a váratlan társadalmi és politikai események jellemzik. A világ tényei és azok számunkra ismert magyarázatai azonban sokszor egymástól gyökeresen eltérnek, ezért a másik ember, a média és a véleményformálók magyarázatára egyre kevésbé tudunk támaszkodni.

Fiatal vállalkozók fóruma

A Fiatal vállalkozók fórumán arról beszélgetünk, hogy egy vállalkozás munkatársai hogyan alkotnak “életegységet”, és közösen hogyan hozzák létre azt, amit vállalkozásnak nevezünk. Megismerjük, hogy az egyes emberek és közösségek jóléte csak akkor biztosítható, ha nincsenek más egyének és/vagy közösségek rovására, hanem egyúttal minden tagjának a javát képesek szolgálni.

Ünnepkör rendezvénysorozat

Egész életünket átíveli az évkörön elhelyezkedő ünnepek folytonossága. Ünnepelünk egyéni szinten és ünnepelünk közösségi szinten. Hogy mit és milyen módon, ez nagyon sok mindentől függ. Ünnepkör programsorozatunk célja bemutatni az ünnepek minőségét, tartalmát és értelmét, beszélgetéseken, kulturális programokon és tetteken keresztül. Keressük az ünnepek miértjét, minőségét.

A világba nézek én

A világba nézek én esemény célja rátekinteni a világra, együtt gondolkodni az emberről és a mai kihívásokról előadásokon, beszélgetéseken, művészeti programokon keresztül. Közösen keressük az új gondolatokat és lehetőségeket, melyek megoldást adhatnak korunk kihívásaira.