Projektek

A Triangulum Alapítvány 2021. szeptemberéig a MAT-Projekt néven futó rendezvénysorozat támotagtója és finanszírozója volt. Ezt követően új, a társadalmi megújulást célzó, korszerű kezdeményezések támogatása került az alapítvány működésének fókuszába.

Korábbi és jelenlegi projektjeinkről itt adunk információkat.

Fiatal vállalkozók fóruma

A Fiatal vállalkozók fórumán arról beszélgetünk, hogy egy vállalkozás munkatársai hogyan alkotnak “életegységet”, és közösen hogyan hozzák létre azt, amit vállalkozásnak nevezünk. Megismerjük, hogy az egyes emberek és közösségek jóléte csak akkor biztosítható, ha nincsenek más egyének és/vagy közösségek rovására, hanem egyúttal minden tagjának a javát képesek szolgálni.

Ítéletalkotás tréning

Napjainkat a gyors és állandó változások mellett a váratlan társadalmi és politikai események jellemzik. A világ tényei és azok számunkra ismert magyarázatai azonban sokszor egymástól gyökeresen eltérnek, ezért a másik ember, a média és a véleményformálók magyarázatára egyre kevésbé tudunk támaszkodni.

Ünnepkör rendezvénysorozat

Egész életünket átíveli az évkörön elhelyezkedő ünnepek folytonossága. Ünnepelünk egyéni szinten és ünnepelünk közösségi szinten. Hogy mit és milyen módon, ez nagyon sok mindentől függ. Ünnepkör programsorozatunk célja bemutatni az ünnepek minőségét, tartalmát és értelmét, beszélgetéseken, kulturális programokon és tetteken keresztül. Keressük az ünnepek miértjét, minőségét.

Waldorf Educatio

Közös szervezésben az Országos Waldorf Alumnival. A Waldorf Educatio azért indult el, hogy lehetőséget biztosítsunk a végzős waldorfos diákoknak, hogy találkozhassanak már végzett waldorfosokkal, akik már járják Waldorf utáni útjukat, és van tapasztalatuk továbbtanulásról, utazásról, cégalapításról, saját útkeresésről, válságokról, saját motivációk és ötletek kereséséről.

A világba nézek én

A világba nézek én esemény célja rátekinteni a világra, együtt gondolkodni az emberről és a mai kihívásokról előadásokon, beszélgetéseken, művészeti programokon keresztül. Közösen keressük az új gondolatokat és lehetőségeket, melyek megoldást adhatnak korunk kihívásaira.